Deze voormalige woning is gerenoveerd samen met de architect Marco van Zal en Bosporus Bouw. Alles wat aan Fortuyn herinnerde is uit de woning verwijderd. Het huis was niet naar standaard maatstaven ingedeeld en ook dit is in zijn totaliteit veranderd. De begane grond was voorheen in gebruik als kantoorruimte en is nu een ruime woonkamer met een moderne open keuken geworden. De opvallende materialen die hier zijn gebruikt, zijn een eikenvloer, mdf kastenwand en een betonnen aanrechtblad. Van de eerste verdieping is een grote slaapkamer gemaakt met inloop badkamer. Ondanks de natuurlijke materialen heeft het huis in zijn geheel een moderne maar duurzame uitstraling.


Om u een indruk te geven van het interieur verwijs ik u door naar de website van de architect Marco van Zal.

Palazzo di Pietro

BOSPORUS bouw