Het in 2013 geopende Bistro restaurant De Jong van chef kok Jim de Jong is een groot succes. Met zijn seizoensgebonden producten van groenten, bloemen tot aan kruiden weet hij zijn gasten te verrassen. Je kunt kiezen tussen een 4-gangen menu met vlees & vis of groenten. De Jong haalt zijn groenten meestal van de stadsboerderij Uit Je Eigen Stad. Maar ook uit zijn eigen moestuin, waar hij speciaal bloemen en kruiden teelt. Voor reserveringen ga naar Restaurant De Jong.


De verbouwing

De gehele ruimte werd casco opgeleverd alvorens de verbouwing van start ging. Jim wilde alleen de ruimte aan de voorzijde van het pand gebruiken, zo is er een scheidingswand geplaatst in het midden om de twee ruimtes van elkaar te scheiden. De keuken en de opslagruimte werden opgetrokken, betegeld en voorzien van keuken apparatuur en geleverd door Van den Ende Groot Keuken Projecten. Het plafond werd voorzien van een akoestische laag, zodat het geluid uit de keuken en het restaurant elkaar niet zouden overstemmen.  Waarna de betonnen vloer gegoten en gevlinderd werd. De basis was gelegd voor de inrichting van het restaurant.

Restaurant De Jong

BOSPORUS bouw