BOSPORUS bouw

 
 

Welkom!


U bent aan het juiste adres voor een duurzame en smaakvolle verbouwing of renovatie. Ook onderhoudswerkzaamheden aan woningen, kantoren en winkelpanden worden door ons uitgevoerd. Bosporus bouw is een Rotterdams aannemingsbedrijf met veel expertise onder haar ervaren medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in:


  1. renovaties van monumentale panden

  2. kantoorverbouwingen

  3. interieurverbouwingen

  4. tuinen


Wij streven ernaar dat de verbouwing een prachtig resultaat heeft; het is een uitdaging om met doeltreffende (ontwerp) oplossingen tot het uiterste te gaan binnen het bouwbudget. Er wordt ook ruime aandacht besteed aan het hergebruik van oude en antieke bouwmaterialen en de mogelijkheden van energiebesparing bij het betreffende object. De verduurzaming van de bestaande bouw is immers een van de grootste uitdagingen van Nederland.

Bosporus bouw werkt met een toegewijd en vakkundig team van medewerkers en wordt ondersteund door een architect/bouwkundige. Daarnaast werken wij nauw samen met deskundigen op het terrein van bepaalde vakdisciplines zoals gevelreiniging, monumentaal glas en funderingen.


Bosporus bouw zorgt voor een hoge kwalitatieve uitvoering van projecten. Uiteraard wordt daarbij ook in acht genomen dat voldaan wordt aan alle bouwvereisten en regelgeving, zeker in het geval van monumenten.

Wij werken liever aan een kwalitatieve opdracht vanuit een mooi ontwerp, met rijke details en materialen, dan aan een opdracht ‘zonder aandacht’. In het geval er geen architect aanwezig is maken wij, in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever, een indeling van ruimten en de inrichting van het interieur. Wij leveren de hoogste kwaliteit. Vaak blijkt dat het niet om de duurste materialen gaat, maar eerder om de juiste toepassing en het subtiele gebruik. Bij onze projecten gaat het om het bijdragen van totaaloplossingen, waarbij het de uitdaging is om binnen het budget creatief te zoeken naar de beste mogelijkheden. Omdat wij ook een architect/bouwkundige in ons team hebben, kunnen we al in de ontwerpfase hiermee rekening houden en u (met uw architect) in een vroeg stadium adviseren.